Post by ammamolade on Mar 11, 2022 18:54:13 GMT -9
------------------------------------------
▶▶▶▶ Let\u0027s Create! Pottery Lite ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Let\u0027s Create! Pottery Lite IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód mnoho peněz ▞▞▞
▞▞▞ Let\u0027s Create! Pottery Lite 2022 version ▞▞▞
Většina možností dekorace je za paywallem, což není na stránce jasně uvedeno. Díky tomu budete omezeni v designu. Výběr barev je také omezený, což v kombinaci s pomalou odezvou ovládacích prvků způsobuje obtížné míchání a prolínání barev. Upřímně zahanbuje skutečnou keramiku.
A1-Deutsch Istruzione ecag
Nedávejte keramiku za prachy nikdo to potom nehraje
Nejlepší hra. Líbí se mi... Promiň, tuhle hru mám moc rád. Není to poprvé, co jsem tuto hru hrál, ale kdykoli ji hraji, vždy mi uběhne čas, vždy mě to baví, nemusím zkoušet další hru. Moc děkuji za vytvoření této hry.🤗😄😊
Tolik zábavy při výrobě keramiky. Miluji keramiku, takže je to perfektní aplikace.
Bylo by hezké mít některé věci jinak, za ty roky se nic nezměnilo
je to na hovno! Zpočátku to bylo v pořádku, protože se pořád objednávalo, ale asi po 3 misích už nezačaly přicházet, takže jsem se nudil.
Nej hra co jsem kdy hrááál jou
Myšlenka je to skvělá, ale skutečná hra je tak otravná a pokud vás trápí prémie, sotva můžete něco udělat.
Skvělá hra! Pěkné a terapeutické, bylo by lepší, kdyby byly hrnčířské nástroje k dispozici od začátku.
Let's Create Pottery Lite je possitivley úžasná, naprosto relaxační aplikace. Pokaždé, když jdu do této aplikace, dozvím se více, a proto vytvářím krásnější kusy keramiky. Zvuky v pozadí jsou příjemné pro ucho a nechá vaši mysl chtít tvořit víc!!! Klobouk dolů před tvůrci této aplikace na odbourávání stresu!! Výborně !! Opravdový milovník této aplikace!! Vezměte má slova, je to určitě nutné vyzkoušet tuto aplikaci. Díky za možnost tvořit!!! Patty!! . 👏👏. 👍👍. 👌!!!
Miloval jsem dřívější verzi, kde byly k dispozici také děti a rukojeti. ale v tomto pouze dva typy jsou k dispozici zbytek říká ke koupi. tak dali 3 hvězdičky ne pět. Pokud je to možné, nechejte si jich prosím několik pro tuto verzi.
Pokud nemáte plnou verzi, je to úplně k ničemu.
Grafika této aplikace je docela dobrá. Není to samozřejmě stejné jako skutečná keramika, ale je to velmi relaxační aplikace. Opravdu mě to baví.
bude lepší, když v této hře budou volné úrovně (nebo) nějaké objednávky od ostatních
Nápad je to skvělý a někdo mi to doporučil na relax. Ale když jsem to nainstaloval, byla tam jen jedna nebo 2 funkce. Naprosto respektuji, že pokud designéři chtějí kompenzaci za svou aplikaci, je to jejich plné právo. Ale dát nám možnost bezplatné zkušební verze bez skutečných funkcí mi hodně vadilo.
Hrozny vsechno sem koupil a ted mam 7 429 kc :-( :-(
Nevím jak si mám stáhnout plnou verzi prostě mi to nejde. Pomozte mi prosím. Tuto hru doporučují hlavně těm, kteří jsou kreativní. Pomocte mi Teda prosím 🙏
Nejde nainstalovat.
měli byste dát více barev a vzhledů, protože už mám všechno a hrál jsem to jen jeden den a když si všechno koupíte, máte jako milion dolarů, abyste nic nedělali s plus mnoha reklamami a můžete získat prémii za peníze, co když chcete prémii, ale vaše špatná hra je na hovno nedoporučuji
Spatny nejde to spustit a kdyz se to spusti zacne to hucet a nadavat
Miloval to! Je to úleva od stresu, když jsem rozzlobený, když se při hraní ochladím. A ve volném čase je to zajímavá hra na hraní.
Dobrá hra na prozkoumání naší kreativní mysli....... Ale problém je pouze u plné verze, která si žádá peníze 💰
Let's Create! Pottery Lite 休閒 vpwx
De to , ale po chvíli začne nudit.
Let's Create! Pottery Lite 休閒 vpwx
Ahoj! udělal jsi dobrou hru a pak potřebuješ sakra hodně peněz.. žijeme v Indii.. tady je to množství peněz hodně... nechci hrát. 😠
Jediný způsob, jak se zapojit do komunity, je přes Facebook. Omezené možnosti tvorby. Pomalá podpora. Mít potenciál, ale potřebuje větší flexibilitu a další možnosti účasti.
Nebyl jsem schopen ji namalovat. Hrál jsem tuto hru před několika lety a nyní, když jsem ji znovu nainstaloval, nezobrazuje možnost malování. Opravdu se mi líbí aplikace, ale .. jen výroba keramiky bez barvy je k ničemu
Je to velmi dobrá a uspokojující hra, velmi dobrá pro zvýšení a ukázku vaší kreativity. Existuje však mnohem méně funkcí, možností stylu, potisků a barev. Přál bych si, aby se to v budoucnu zvýšilo. Ale zahrajte si to jednou.
Je to skvělé
Myslím, že je to naprosto fantastický zážitek. A když přišel e-mail tety Chole, to je nejlepší část hry, cítím se jako takový ve skutečném prodeji hrnců vyrobených našimi vlastními, ale měl jsem stížnost na vývojáře, že byste nás neměli žádat o koupi, proč to nemůžeme mít zdarma pls udělejte to zdarma plnou verzi, pak vám dám všech 5 hvězdiček...🙏
Tuhle hru hraji sedm let. A už dlouho toužím to hrát v plné verzi. Každý den si udělám asi 30 váz. Mám našetřeno 8 560 000 peněz. Proč je za peníze.🙁 A také ty moje vázy nechci prodávat tak bych udělal nekonečný inventář pro ně abych je ukázal třeba kámšum.
Tato hra je skvělá hra. Pro dítě to není příliš těžká hra a navíc rozvíjí jejich kreativní schopnosti. Toto je virtuální keramická platforma, kde můžete vyrábět keramiku zdarma, a tato hra je fantastická. Děkujeme všem tvůrcům této hry!!! A také tuto hru musíte vyzkoušet. 😃😃😃👍
Nejlepsi hra a je uklidnujici
Na tu blbou plnou verzi potřebuju prachy. Vopravdu je to na picu. Hned mi to doslo, smazal sem si to.Ps rychle a vsem co poradi moc diky :-D
Tato hra má potenciál. Jen si myslím, že byste neměli někoho omezovat ve snaze být kreativní. MUSÍTE SI KOUPIT PLNOU VERZI ☹️☹️☹️☹️ Myslím, že je to hrozné. Je to super zábava, ale abyste byli 100% kreativní, musíte si koupit plnou verzi. 😤😤☹️☹️
Let's Create! Pottery Lite Gündəlik oog